Projecten

Interesse in onze projecten? Neem een kijkje.

 • Bedrijfsevent beurs EuroTier

  Klant: 
  Impextraco
  Project: 
  Meet & Greet
  Datum: 
  16 november 2016

  Locatie: Hannover Messe, Hannover Duitsland

  Op 16 november vond de tweejaarlijkse beurs EuroTier plaats. Comadvies verzorgde voor 125 genodigden een netwerkevent op de beursstand van Impextraco.

  Aanbieden van heerlijke hapjes en een fijne selectie van Belgische bieren. Een vleugje jazz olv Jos Moons Quartet.

 • Publieksevent Cars, Art & Fashion Event

  Klant: 
  Group Pashuysen
  Project: 
  Publieksevent
  Datum: 
  10 september 2016

  Locatie: vernieuwde showroom Group Pashuysen Aarschot

  Van 11 tot 17 september 2016 vond in Aarschot de Fashion Week plaats. Deze werd op 10 en 11 september afgetrapt in de vernieuwde Renault/Dacia showroom van Group Pashuysen. Naast de ronkende modellen op 4 wielen konden de bezoekers er het hele weekend genieten van een uitgelezen collectie kunst tentoongesteld door een aantal gerenommeerde kunstenaars uit de regio. Op zondag 11 september stelden verschillenden Aarschotse handelaars de nieuwe herfst- en wintermode voor. De bezoeker werd daarenboven getrakteerd op een hapje en een drankje en een streepje muziek. De organisatie van het event was in handen van comadvies in samenwerking met Lily Schrijvers.

  In de lokale media verschenen publireportages, advertenties en persartikels rondom het Cars, Art & Fashion Event. Deze werden ontwikkeld door comadvies.

 • Bedrijfsevent Zoetis Animal Health

  Klant: 
  Zoetis Animal Health Germany
  Project: 
  Symposium Stakeholders
  Datum: 
  20 juni 2016

  Op 15-16 februari en 20-21 juni organiseerde comadvies een Symposium voor telkens een 50-tal Duitse stakeholders van Zoetis Animal Health Duitsland.

  De opdracht bestond uit de totale organisatie van het event. Regelen van o.a. hotelovernachtingen, vluchten, shuttlediensten, gastsprekers, simultaanvertalers, catering en ontspanningsactiviteiten in de stad Gent.

 • Bedrijfsfilm Synkroon

  Klant: 
  Synkroon Aarschot
  Project: 
  vliegende reporter/interviewer
  Datum: 
  23 mei 2016

  Synkroon richt zich naar werkgevers, werknemers en werkzoekenden om een duurzame tewerkstelling van mensen met een arbeidshandicap te realiseren.comadvies werd ingezet als Vliegende Reporter. De opdracht bestond eruit om zowel de bedrijfsleiders te interviewen, de coaches van Synkroon, alsook de werknemers die ze begeleiden op de werkvloer. De video die eruit voortvloeide werd gepresenteerd tijdens het 30-jarig bestaan van Synkroon.

 • Bedrijfsfilms Entiris

  Klant: 
  Entiris vzw
  Project: 
  Ontwikkelen 5 bedrijfsfilms
  Datum: 
  12 oktober 2015

  De bedrijfsfilm werd ontwikkeld om in korte tijd een duidelijk beeld te schetsen van de organisatie en haar activiteiten. Entiris stelt 1500 mensen met een beperking tewerk. Dat betekent 3000 handen die willen werken en waarvoor ze steeds werk zoeken. Meteen ligt daar ook een belangrijke reden voor het maken van de nieuwe bedrijfsfilm. Aangezien de activiteiten in het aanbod zeer uitéénlopend zijn is een video een uitstekend middel om dit alles tonen. Denk daarbij aan: handwerk, verpakking, cleanroom, groenzorg, houtbewerking, home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij hun klanten.